Разбиха кафе автомат пред болница "Канев"

0
Липсват монетник и метална каса
Липсват монетник и метална каса

Служители на Второ РУ са започнали разследване по сигнал за разбит кафе автомат и кражба от него.

В дежурната част на районното управление, вчера сутринта около 05:40 часа, е получен сигнал за взломена вендинг машина, намираща се пред централния вход в хирургичния блок на болница "Канев" в Русе.

На местопроизшествието е изпратен екип на полицията, а впоследствие и дежурна оперативна група, за да извърши оглед. Случаят е документиран, като при първоначалните действия е установено, че чрез неизвестно техническо средство е извършено взломяване на лицевия панел на машината /в областта на заключващия механизъм/ и липсва монетника с намиращата се вътре сума пари /по данни на представител на фирмата собственик - около 70 лева на монети/, както и метална каса с неуточнена все още парична наличност в нея, съобщиха от полицията в Русе.

Започнато е разследване за извършеното престъпление, като е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук