Разбиха голяма нарколаборатория в Омуртаг

0
Установени тонове прекурсори, необходими за производството на метаамфетамини
Установени тонове прекурсори, необходими за производството на метаамфетамини Снимка: БГНЕС

Установени тонове прекурсори, необходими за производството на метаамфетамини

Голяма нарколаборатория за производство на амфетамин е разбита този следобед в омурташкото село Врани кон, предаде БГНЕС

При съвместната операция на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, ДАНС и Окръжната прокуратура в Търговище има няколко задържани лица, сред които е и гражданин на Нидерландия. Във фабриката за наркотици се извършват претърсвания, като са установени тонове прекурсори, необходими за производството на синтетичната дрога. Тепърва ще се изчислява стойността на откритите субстанции.

Акцията на антимафиотите, контраразузнаването и държавното обвинение идва десет дни след като изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов подписаха споразумение за съвместна работа между прокуратурата и МВР по линия на производството и разпространението на наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари