Расте броят на болните от грип в Русенско

1
Най-често боледуват децата до четири години
Най-често боледуват децата до четири години

Най-често боледуват децата до четири години

В Русенско броят на болните от грип и остри респираторни заболявания се е повишил леко спрямо предходния седемдневен период, но не са достигнати епидемичните стойности. Това каза директорът на Регионалната здравна инспекция в Русе доц. д-р Александър Парашкевов, цитиран от БТА.

Данните показват, че заболеваемостта в региона е 186,84 на 10 хиляди души, като за предходния седемдневен период тя е била 164,09 на 10 хиляди души. Броят на болните нараства леко при всички възрастови групи, като най-висок е при децата до четири години.

Досега са доказани 26 положителни резултата за грипен вирус тип А.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари