Рамзан Кадиров критикува действията на руската армия

1
Чеченският лидер предполага, че Владимир Путин може да не е наясно с истинското състояние на нещата
Чеченският лидер предполага, че Владимир Путин може да не е наясно с истинското състояние на нещата Снимка: ТАСС

Чеченският лидер предполага, че Владимир Путин може да не е наясно с истинското състояние на нещата

„Ако днес или утре не се направят промени в стратегията, ще бъда принуден да говоря с ръководството, за да обясня реалната ситуация“, заяви той в Телеграм

Чеченският лидер Рамзан Кадиров критикува ръководството на руската армия, след като то изглежда бе хванато неподготвено от отпора на Украйна срещу руската инвазия на североизток, информира The Guardian.

В знак, че Кремъл може да се сблъска със сериозни последици от загубата на територия, която руските окупационни администрации многократно са заявявали, че планират да запазят „завинаги“, Кадиров предположи, че Владимир Путин може да не е наясно с истинското състояние на нещата.

„Те направиха грешки и мисля, че ще си извадят необходимите изводи“, заяви Кадиров в аудио съобщение, публикувано в неговия канал в Телеграм, съобщи Дарик Радио.

Ако днес или утре не се направят промени в стратегията, ще бъда принуден да говоря с ръководството на Министерството на отбраната и ръководството на страната, за да им обясня реалната ситуация на място. Това е много интересна ситуация. Бих казал, че е удивително“, каза Кадиров.

Преди седмица чеченският лидер заяви, че се нуждае от „неопределена и дълга почивка“, като с това предизвика спекулации дали обмисля сериозно да се оттегли или търси някаква услуга от Кремъл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    До 1
    Какви 15-20 дена,нали бяха 3 - 4 дена в началото на войната?А и Кадиров много го е страх от украинските патрони,намазани със свинска мас...
  • 1
    1
    Sтанко
    Кадиров, не се прави на интересен, ами върви и кажи на Путя какво ще му струва, за да се справиш с денацификацията за 15-20 дена и да продължим напред. Ама Путин е решил да топа топката явно, за да може еврогейците да изцвилят за газ през зимата и блиц турнира не му е в сметката.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари