Рамазан Кадиров: Специалните части да прочистят завода „Азовстал” в Мариупол

1
Кадиров: Освобождението на тази територия ще нанесе непоправими щети на националистите
Кадиров: Освобождението на тази територия ще нанесе непоправими щети на националистите

Войници от специалните части от Чечения ще щурмуват територията на завода „Азовстал” в Мариупол

Това съобщи лидерът на Чечня Рамзан Кадиров в своя Telegram канал. По думите му, в момента в зоната на бойни действия е депутатът от Държавната дума Адам Делимханов. Той се е запознал с плана на предприятието и лично се занимава с подготовката на нападението, съобщи Actualno.com.

Кадиров отбеляза, че след пробива на отбраната на Мариупол голям брой бойци от националистическите батальони са се заселили на територията на завода.

На специалните части е наредено да прочистят „Азовстал” с минимални щети за личния състав.

„Освобождението на тази територия ще нанесе непоправими щети на националистите, както по отношение на загубата на стратегически важен обект, така и на жива сила“, обобщава Кадиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    До 2
    Имаш право:ай са ги грабнали украинските спецчести АЛФА,отиде кадировския спецназ при девиците горе.
  • -2
    2
    Agora
    И преди така се заричаше тази ислямистка свиня, нямало пострадали, нямало убити кадировисти, дори и хрема нямали, специални части, изпържиха му ги кадировците с джавелините и байрактарите, побегнаха набързо, сега пак се перчат, ще ги изпържат тези брадати изроди, и пак ще се крият, пак ще се перчат, с две думи, психично болни дегенрати са кадиров и спецназовците му, които налитат катпияни, но бягат кат осрани...
  • -5
    1
    алаху акбар !!!
    КРАСАВЕЦ ! ПЪРЖИ ФАШИСТКАТА СГАН ! ПЪРЖИИИ ! НИТО ЕДИН ДА НЕ ИЗЛИЗА НА КРАКА ОТ ТАМ, САМО В ХОРИЗОНТАЛНО ИЛИ В НАСИПНО СЪСТОЯНИЕ В ЧУВАЛИ !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари