Ралица Паскалева и Теодор Салпаров мислят за семейство

0
Двамата влюбени разкриват любопитни факти за връзката си
Двамата влюбени разкриват любопитни факти за връзката си

Актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров мислят за семейство. 

"Нашето влюбване се случи много естествено и красиво. Това е най-хубавото от тази връзка - че е много естествена", разказа  Теодор за старта на отношенията между него и Ралица. "Едно от първите неща, които ми харесаха в него, беше, че е забавен и слънчев човек", призна Ралица в ефира на Нова Телевизия.

Актрисата, която изпълнява ролята на д-р Галя Стилянова в култовия сериал "Откраднат живот", разкри, че е много различна от героинята си. Тя не отрече думите на Теодор, че прави повече компромиси с пътуванията в момента, за да бъдат заедно, но подчерта, че той й отвръща с много жестове. "Не ми позволява да сменям крушка, ако изгори, да бутам количката с продукти в магазина - а аз съм свикнала сама да се оправям с тези неща", сподели Паскалева. 

"Много е мил, подари ми цветя с думите: От 20 години не съм подарявал цветя, така че да оцениш жеста ми", разказа през смях Ралица. 

"Запознах се със сина на Теодор - Жори. Той е прекрасно дете, изключително възпитано. Мисля, че се разбираме много добре и това ме радва, защото той е част от Теодор. Радвам се, че се запознах и с майката на Жори - прекрасен човек, с когото също съм в много добри отношения", коментира Ралица за връзката между нея и семейството на Теодор.

Той пък допълни, че двамата имат желание да създадат семейство. 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари