Районът около "Касева чешма" потъна в мизерия

0

Контейнерите във вилната зона не достигат, алармира русенец

Купища смет около контейнерите в "Касева чешма" показват снимки, публикувани от русенец. В групата "Обществен съвет Русе" мъжът сигнализира за нарастваща мизерия във вилната зона. Според него наличните контейнери са крайно недостатъчни, а от публикацията е видно, че машините на сметоизвозващата фирма са подминали тази местност, която е летен дом за много русенци.

Ето защо е възмутен Борислав Якимов:

"Красотите на Касева чешма. Контейнерите се намират в началото, до магазина. Замениха 3-те недостатъчни контейнера с 2 нови и "модерни" .Пълнят се за 1 ден. Използват се от живущите на 3 големи улици и още няколко по-малки ( Свети Валенти, Чемерика, Адриана...).

АБСОЛЮТНО БЕЗУМИЕ!!!

Тънем в мизерия и вместо някакво адекватно решение, те намалиха контейнерите! Господа управници, не може на 2 улици, с дължина по 1 км да има общо 2 контейнера. За да намалите мизерията Вие сложихте такива с капаци. Е според Вас ще се намалят ли битовите отпадъци, на които мястото им не е там, или ще се хвърлят около контейнерите???

Толкова ли е скъпо за общината, да постави поне по още 4 контейнера и по един за битови отпадъци на тези 3 улици, и да се разпредели боклука? Това, че е вилна зона, не означава, че повече от половината къщи не са обитаеми целогодишно!

Трябва ли да живеем в мизерия?".

Пролетният сезон настъпи, но освен миенето на улици и централни булеварди в Русе, общината трябва да се погрижи за прилежащите райони - притегателно място за излети и отдих на открито.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Мартин
    То дето е мизерия но е пълно с наркодилъри
  • 2
    4
    Do 3
    I as Sam taka brat. Zakakwo pla6tam tea danaci a. Koito munpre4i da 4isti ne otgovarqm. To I globi nqma.
  • -2
    3
    Гост
    Винаги си изхфърлям отпадъците от колата на улицата..фасове,хартии,найлонови торби ..плащам данък смет , нека чисти общината и държавата ! ....в Швейцария е така в Италия също.
  • 7
    2
    Гражданин
    Боклуците се извозват само за нечии хора . Вървете на Чифлика , контейнерите пред заведението са празно ,но в началото на вилната зона преливат . След като е стигнал камион до там ЗАЩО само избирателно ? Това е безобразие . Всички плащаме данъци ,но се чисти мие и се асфалтира избирателно . Чародейка юг е най - обслужвания квартал дори има положен асвалт до гаража на някоя приближена личност , а ние си караме в дупките .
  • 6
    1
    боби
    Вдигна данък сгради и такса смет и си назначи за всеки ден от седмицата заместници да ходи пенчо милков и компания да чистят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари