Райън Гослинг става на 40 години

1
През 2021 година ще можем да го гледаме в хоръра "The Wolfman"
През 2021 година ще можем да го гледаме в хоръра "The Wolfman" Снимка: Shutterstock

Днес един от най-любимите, чаровни, харизматични, талантливи и забавни актьори става на 40

Едни от най-известните му роли са тези на Херкулес в „Младият Херкулес“ и на Ноа Калхун в „Тетрадката“. Започва кариерата си в телевизията на 13-годишна възраст. На 17 напуска гимназия след чести сбивания с други ученици. Няма актьорско образование. През 2007 г. е номиниран за Оскар, а през следващата за Златен глобус.

Райън Гослинг е роден на 12 ноември 1980 г. в Лондон, Онтарио, Канада и още от малък се изявява в шоубизнеса - кариерата му започва в ранна детска възраст, когато заедно с Бритни Спиърс, Кристина Агилера и Джъстин Тимбърлейк изявява актьорски и певчески заложби в предаването "Клубът на Мики Маус", пише edna.bg

Следват роли в тийнейджърския сериал "Брейкър Хай: На гребена на вълната", сериала "Младият Херкулес", филмите "Убийство по учебник", "Тетрадката", "Синя валентинка", "Фрактура", "Оглупели от любов", "Маската на властта", "Мястото отвъд дърветата", "Гангстерски отдел", "Любезни пичове", както и "Ла ла ленд", филмът, който му донесе номинация за Оскар.

В момента Райън е един от най-обичаните и най-желани холивудски актьори заради прецизния му подбор на роли и изключителния му професионализъм. Последните филми с негово участие, където можем да му се наслаждаваме, са "Блейд рънър 2049" и "Първият човек" (в който изиграва космонавта Нийл Армстронг).

През 2021 година ще можем да го гледаме в хоръра "The Wolfman". През март стана ясно и че е избран за главната роля в “Project Hail Mary” - филм за историята на астронавт, който се опитва сам да спаси Земята.

През годините Райън е имал връзки със Сандра Бълок и Рейчъл Макадамс, а от 2011 досега е обвързан с актрисата Ева Мендес, с която имат две дъщери - Есмералда Амада, която се роди през септември 2014, и Амада Ли, родена през април 2016.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари