Радостин Василев: Виктория Василева да мине полиграф, виждал съм я в апартамент с Кирил Петков

1
Отцепниците от ИТН трудно ще подкрепят нов кабинет в рамките на това Народно събрание
Отцепниците от ИТН трудно ще подкрепят нов кабинет в рамките на това Народно събрание Снимка: БГНЕС

„Продължаваме промяната“ ще спечели следващите избори

Всички трябва да направят компромиси. Най-голям компромис би трябвало да направи „Продължаваме промяната“, защото разговорите с „Има такъв народ“ са рискови и притеснителни.

Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ министърът на спорта в оставка Радостин Василев.

С БСП обсъдихме законодателната и управленска програма, както и предложенията за корекции на ИТН. В частта на законодателната рамка имаше нови предложения, в здравеопазването и енергетиката, добави той.

"Другата седмица ще се говори за персонален състав на кабинет. Ако няма развитие другата седмица, по-удачно е да се отиде на избори (…) Песимист съм по отношение на подкрепа от страната на независимите депутати, ако има министри на ИТН в кабинета", посочи Василев.

Според него партиите са изгубили доверието на обществото и това е причината той и останалите независими депутати да създадат гражданско движение.

Ако се стигне до следващи предсрочни избори, напусналите ИТН депутати ще се включат в тях. Коментирано е включването и в общи листи с „Продължаваме промяната“.

В момента ПП трябва да идат на избори. Техният тренд е възходящ. Те ще спечелят следващите избори", допълни Василев.

Министърът на спорта потвърди тезата си, че Виктория Василева, която доскоро беше депутат от „Има такъв народ“, е бил на среща в апартамент с Кирил Петков – нещо, което тя отрече.

Каня Виктория Василева на полиграф, обяви Радостин Василев.

Той сподели, че има огромно уважение към нея, тъй като Василева го е поканила да се присъедини към ИТН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари