Радостин Василев: При нови избори ПП-ДБ ще вкарат 20 депутати

0
Според него меморандумът на Кирил Петков няма как да бъде приет
Според него меморандумът на Кирил Петков няма как да бъде приет Снимка: БГНЕС

Според него меморандумът на Кирил Петков няма как да бъде приет

"При нови избори ПП-ДБ ще вкарат 20 депутати", каза независимият народен представител Радостин Василев, който беше гост в Евроком.

Василев обясни, че до преди месеци не е можел да си представи как кадри на ГЕРБ ще говорят за морал. Според него меморандумът на Кирил Петков няма как да бъде приет и допълни, че в момента Борисов и Пеевски изглеждат като като достойни хора.

Независимият народен представител коментира мечът на хан Кубрат, който премиерът Денков подари на Зеленски. По думите му това е жалко поведение от страна на българският министър-председател.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    HAHAHA
    Вижда двойно :)
  • 1
    5
    Иванка
    Забравен герой е и този
  • 1
    4
    Васил
    По-добре нито един
  • -1
    3
    Milen
    по-малко да не кажем
  • 2
    2
    Спонсор
    ТИ си независим, щото нищо не зависи от тебе! Ориентирай се към чужбина! Аз бях там, но хората там искат РАБОТА, а не ПЛЯМПАНЕ като тебе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари