Радостин Василев обяви, че е създал „Гражданско Движение Силна България”

2
Василев беше министър на младежта и спорта в правителството на Кирил Петков, както и беше един от напусналите партията „Има такъв народ“
Василев беше министър на младежта и спорта в правителството на Кирил Петков, както и беше един от напусналите партията „Има такъв народ“ Снимка: Facebook

Василев беше министър на младежта и спорта в правителството на Кирил Петков, както и беше един от напусналите партията „Има такъв народ“

Радостин Василев съобщи в профила си във Фейсбук, че е основал „Гражданско Движение Силна България”. Василев беше министър на младежта и спорта в правителството, ръководено от Кирил Петков, и беше един от напусналите партията „Има такъв народ“.

„Създадох движението, за да продължим по категоричен начин заедно с Вас, гражданите на България, борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! Отвоюването на държавата от лапите на бандитите трябва да продължи“, посочва Василев в поста си.

Сред приоритетите на движението ще е прякото участие на гражданите в държавното управление и местното самоуправление, както и осъществяване на граждански контрол за прозрачност при работата на държавните и общинските институции.

Възстановяване на прозрачността и законността при управлението на публичните финанси, прекратяване на порочните и престъпни практики в управлението на страната и търсене на отговорност чрез въвеждане на действащи механизми за контрол върху дейността на държавното управление и местното самоуправление, също са сред приоритетите на движението.

Радостин Василев ще води листата на „Продължаваме Промяната“ (ПП) в 07 МИР Габрово, съобщиха по-рано днес от пресцентъра на ПП.

Радостин Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Fdty
    Мафията щяла да бори мафия?! хахах
  • 8
    2
    Бат Георги
    Само аз и комшиите все още не сме създали сдружение, партия, движение или клуб в тая държава. А този дори не осъзнава, как изглежда от страни този колаж... И да не забравя, в чета от трима, единият е предател.
  • 8
    1
    Мери
    Някой може ли да обясни с думи прости, до кога ще се роят партии и сдружения с по един файтон хора които все се (ще се) борят "срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни!" ? И тоя гелосания създал движение, ама е водач на листата на ПП от Габрово!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари