Радослав Янков отпадна в квалификациите във Винтерберг

0
Българинът не успя да преодолее квалификациите на паралелния слалом от последния старт за сезона от Световната купа по сноуборд
Българинът не успя да преодолее квалификациите на паралелния слалом от последния старт за сезона от Световната купа по сноуборд Снимка: БОК, Йордан Петков

Българинът не успя да преодолее квалификациите на паралелния слалом от последния старт за сезона от Световната купа по сноуборд

Най-добрият български състезател Радослав Янков не успя да преодолее квалификациите на паралелния слалом от последния старт за сезона от Световната купа по сноуборд в германския зимен център Винтерберг.

Янков завърши на 20-а позиция с общо време от 1:07.28 минута, след като беше 10-и по синьото трасе с 33.37 секунди и 18-и по червеното с 33.91 секунди. Само първите 16 продължават в директните елиминациите, които са по-късно днес, информира БТА.

Победител в пресявките стана Санхо Ли (Република Корея) с 1:05.94 минути.

Това е последен старт за Световната купа, след като надпреварата следващия уикенд в Берхтесгаден (Германия) беше отменена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари