Радослав Бимбалов: Толкова ли опряхме дъното, че лидер на партия подкрепя войната?

2
Костадин Костадинов е казал в национален ефир, че Русия ще спечели войната
Костадин Костадинов е казал в национален ефир, че Русия ще спечели войната Снимка: Facebook

Костадин Костадинов е казал в национален ефир, че Русия ще спечели войната

Това написа Радослав Бимбалов в профила си във Facebook.

Сега видях. Тази сутрин Копейкин е казал в национален ефир, че Русия ще спечели тази война, при това напълно заслужено. Без притеснение го е казал.

Чудя се толкова ли опряхме дъното, че лидер на партия се осмелява открито да заема позиция, която скоро официално ще бъде обявена за престъпна?

Не е далече времето, когато Путин и неговата орда ще бъдат признати за извършители на военни престъпления и ще бъдат осъдени, по редица обвинения. Не е далече времето и когато деянията на Кремъл ще бъдат окачествени като противоречащи не само с международните споразумения, но и анти-човешки.

Когато това се случи, всички поддръжници на този режим ще трябва да отговарят пред закона за своите действия, лъжи и престъпни призиви. А тези, които са им повярвали, ще носят клеймо, което не се изтрива. Питайте наследниците на фашистките поддръжници в Европа и си дайте сметка дали искате тази съдба за децата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    до 6
    Явно чете и затова знае,не е като "някакъв", който не може да напише правилно българин .
  • -4
    11
    сащ е тумор
    И този американски пропагандатор - радослаф долар0ф грантажиеф е включен в действие да хвали българофобията/русофобията! Но българското общество "вкуси" от евроатлантическата безпътица и социален упадък, а влизането насилствено на България в "клуба на богатите" направи българското общество най-бедното в цяла Европа! Докато уродите от сащ си затваряха очите и ползват България за пушечно месо в хибридната им война с Русия, то българите знаем, че сащ е световен агресор, сащ е терористична държава! С лекота извеждаме тезата, че сащ е враг на човечеството! сащ е враг на световния мир!
  • 8
    10
    Долорес Ибарури
    Чета по долните коментари и си мисля: Само социализъм ,ТКЗС ,АПК и развито социалистическо общество ще оправи мисленето на все още живите комунисти !
  • 9
    9
    РУК за раша
    “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г.
  • 1
    8
    До 3
    Адмирации за коментара!!Радвам се,че простотията ходи по хората и не е засегнала животните..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари