Радослав Бимбалов: Пеевски и Борисов искат всички да изглеждат окаляни като тях

2
Ако на тези избори направим крачка назад, ни чака зависимост от кървавия монарх Путин, алармира писателят
Ако на тези избори направим крачка назад, ни чака зависимост от кървавия монарх Путин, алармира писателят

Ако на тези избори направим крачка назад, ни чака зависимост от кървавия монарх Путин, алармира писателят

"Това, на което сме свидетели в момента, е един опит да бъдат окаляни всички, всички да станат маскари, както казва Бай Ганьо", коментира в "Денят с Веселин Дремджиев" писателят и рекламист Радослав Бимбалов.

Според него целта всички да са окаляни е хората да приемат, че Делян Пеевски и Бойко Борисов изглеждат толкова мръсни, колкото всички други политици.

Бимбалов посочи, че от това следва избирателят да си каже, че няма значение за кого ще гласува. А третата, най-важна цел е той да се откаже от гласуване, защото няма смисъл.

Според него от това ще спечелят корупционерите, защото те са основните купувачи на гласове. "Ако малко хора отидат да гласуват, на купувачите ще им излезе много по-евтино", каза Бимбалов, пише Дневник.

Той определи правителството на Денков като крачка напред в правилната посока, въпреки всички критики. "Ако на тези избори направим крачка назад, ни чака зависимост от кървавия монарх Путин", смята Бимбалов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари