Радослав Бимбалов: Грозен и уродлив арест на Десислава Иванчева

1
Цинизмът тържествува днес
Цинизмът тържествува днес Снимка: Facebook

Цинизмът тържествува днес

Иван Гешев ще си закичи една десиславаиванчева на ревера, като медал за храброст срещу корупцията във властта. Затворът ще е фрашкан с десиславииванчеви, очите на народа - със зрелище.

И няма значение, че удобната десиславаиванчева не е вуду-кукла, а е Десислава Иванчева, тоест истински човек, че и майка. От мига на грозния арест, до днес, всичко е толкова демонстративно уродливо, че има една единствена крайна цел - да приемем, че няма никакво значение дали Иванчева е виновна или не. Да замръзнем в отвращение към законността, за да не я търсим, да не й вярваме повече. Никога.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    аз
    дайте веднъж думата и на изнудвания бизнесмен. колкото и да ми внушавате , че тази жена е невиина и светица нещо не може да ме убедите, че някой ще я нагласи така с парите....версията, че е изнудвала и взела пари ми звучи много по-достоверно.
  • 0
    2
    ...
    Деба и кирливия ти брадат козел. Писна ми от теб, маймуно тъпа. Едно и също скимтиш, като развалена плоча.
  • 2
    1
    Цинизмът тържествува
    Грозен и уродлив е начинът по който хора като този на снимката се опитват да неглижират корупционния модел прилаган от овластените десиславаиванчевци - все едно, че не съществува.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари