Пускат поетапно парното в Русе

7
Препоръчително е клиентите да отворят вентилите на радиаторите си
Препоръчително е клиентите да отворят вентилите на радиаторите си

Препоръчително е клиентите да отворят вентилите на радиаторите си

Във връзка с прогнозата за трайно застудяване, считано от 08.11.2023 г., започва поетапно включване на отоплението, съобщиха от „Топлофикация Русе“ АД. В тази връзка се преустановява приемането на заявления за дрениране на вътрешни инсталации в сградите, освен в случаите на авария.

Препоръчително е клиентите да отворят вентилите на радиаторите си, с цел максимално добро запълване на инсталациите и безпроблемното им обезвъздушаване и функциониране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    Отегчен до 13
    И защо да ходя в някое село шундо нелепа? Роден съм в град, баща ми и дядо ми са родени в град. Нямам село. Живея в град, а не в кибуц! Аз с твоето парно не искам да имам отношения. Топли се с каквото си искаш. Ти защо ми нареждаш аз с какво да се топля? Че и да ти плащам твоето парно!
  • -4
    13
    д-р Иванова
    На който не му харесва отоплението от ТЕЦ и топлата вода без лимит, да си ходи на село или откъдето е. Никой насила не ви държи в град Русе.
  • -5
    12
    Евгения
    Добра новина, време е.
  • -1
    11
    Неудобният
    Още ли сте на парно бре хора?! Слагайте климатици и покажете един мощен среден пръст на тия измамници!!!
  • 3
    10
    Илиян Христофоров
    Нека дрането на кожи започне.......сега. Ако ме бяха избрали за Началник, парното щеше да е безплатно. Ана варта вече е скъпа. Варта за филтрите бе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари