Пускат движението в тунела на "Люлин" в София

0
Йорданка Фандъкова заяви, че ще бъде пуснато движението и по двете платна, както и по трамвайната линия
Йорданка Фандъкова заяви, че ще бъде пуснато движението и по двете платна, както и по трамвайната линия Снимка: Facebook

Йорданка Фандъкова заяви, че ще бъде пуснато движението и по двете платна, както и по трамвайната линия

Движението и в двете платна, както и по трамвайната линия, ще бъде пуснато рано сутринта на 7-ми март. Знаете, че тунелът бе в изключително лошо състояние, не беше реконструиран откакто е пуснат в експлоатация, също така предизвикваше и голяма опасност за гражданите. От края на юли 2022г. започна цялостната рехабилитация на тунела, сега е напълно обновен с реконструкция на трамвайния релсов път, с реконструкция на платната, стените, на осветлението, така че благодаря на всички за търпението. Движението в момента е ужасно, но трябваше да осигурим и бъдещата му безопасност”, заяви още Фандъкова, цитирана от БГНЕС.

По повод утрешния празник - трети март, кметът заяви, че във Втора английска езикова гимназия с решение на СОС са предоставили на всички детски градини, училища и детски ясли над 620 български знамена, които са осветени и раздадени, за да могат да продължат с ценностното възпитание на младите хора в навечерието на нашия национален празник.

Честитя националният празник на всички софиянци. Това са ценности, които се предават от поколения на поколения, и аз вярвам, че ще продължим да ги предаваме на нашите деца - патриотизъм, родолюбие, християнски ценности за свобода”, коментира още Йорданка Фандъкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари