Психиатри отказаха на Емили Тротинетката да изкара шофьорска книжка

2
За това се оплака самата Емили в социалните мрежи
емили
За това се оплака самата Емили в социалните мрежи Видео: NOVA

За това се оплака самата Емили в социалните мрежи

Емили Тротинетката се оплака на почитателите си в ТikTok, че нейна мечта е била съсипана. „Направо съм разбита!”, пише тя. Инфлуенсърката обяснява в публикация, че не са ѝ позволили да си изкара книжка за мотор.

На 8 януари започнах курсове за категория "А" във Варна. Успешно изкарах теорията и практиката, успешно си взех изпитите в ДАИ и бях отлично подготвена за СУМПС за мотор! Отидох в КАТ да си подам документите за книжка, но след като разбраха, че имам ТЕЛК, ме изпратиха да мина през комисия ТОЛЕК и тогава да се върна с решението. Вчера бях в Горна Оряховица, но както знаете от детството си имам психични отклонения и травми и психиатрите се запънаха", споделя Емили.

"Причината психиатрите да откажат са следните диагнози: специфични разстройства на личността, емоционално нестабилна личност, хипомания, хиперактивност, силна тревожност, депресивни епизоди и параноя", изброява инфлуенсърката.

По думите ѝ комисия ТОЛЕК - Горна Оряховица решила, че не е годна да участва в движението. "Много се разстроих и плаках, защото винаги съм мечтала да карам коли и мотори. Сега отново ще си купя хубава, мощна и бърза тротинетка и пак ще съм на пътя", завършва поста си Емили, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    ...
    Мъж "преправен" на жена, педераст, активен или пасивен и всичките му джендър неизяснени полове, са сериозни психични отклонения. При тяхна констатация, психично болните по реда си не трябва да бъдат допускани до управление на автомобили. Както показва тази добра практика в Русия. Лудите нямат място зад волана. Те са опасни. Отделно, че хормоналният коктейл с който са обстреляни ги прави още по лабилни и несигурни.
  • 3
    5
    До 3:
    До 3: американското влияние и американската окупация си оказа влиянието. България е окупирана от агресора сащ!
  • 2
    4
    до 3
    СъвеЦката окупация отдавна я отхвърлихме. По-скоро ген. майор от ГРУ Виктор Шарапов нареди на БКП да направят демократична революция. Сега е актуално да разкараме соросоиди, хамериканци, зеленикави от ЕС и дебили като теб, че камък върху камък не остана в Булгаристан!
  • -4
    3
    Дорде е
    Съветската окупация и руското влияние още дълго ще тегнат над милата ни Родина. Oокато не изринем тая русоидна сган от политиката, властта, държаlната администрация така ще е, и разни малоумници като тоя под мен с #2, ще ни отвращава с лъжи и малоумни мнения по медиите.
  • 3
    2
    До 1:
    Даскале, ама това са €вропрогресивните, €вроправоверните и €вротолерантните идеи, виждания и въжделения на твоите ПеПерасти, бе! То само погледни надрусан Киро и недонаебан Асанчо – същите са като Емили, бре!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари