Проверяват полицай защо носи потник, къси гащи и джапанки по време на работа

2
Вместо униформа, полицай в Пазарджик избра плажно облекло по време на работа
Вместо униформа, полицай в Пазарджик избра плажно облекло по време на работа Снимка: БГНЕС

Вместо униформа, полицай в Пазарджик избра плажно облекло по време на работа

Има реакция за случая, при който полицай бе сниман с "лятна" униформа, за който научихме от GlasNews.bg.

ОДМВР-Пазарджик с разпореди незабавна проверка, която ще прерасне в дисциплинарно производство. Това съобщиха от пресцентъра на полицията.

Преди дни ви показахме кадри, на които се видя мъж с потник, къси гащета и чехли да се качва в патрулен автомобил.

<strong class='keys'>Дисциплинарно производство</strong> за полицая с потника, късите гащи и чехли

"Уверяваме Ви , че това е изолиран случай, който няма да се повтори", коментират от МВР.

В България много водачи на МПС-та, особено през горещите месеци от годината, управляват автомобилите си по джапанки или чехли.Принципно в Закона за движение по пътищата у нас няма изрична забрана за това, но по преценка на проверяващия полицай може да ви бъде наложена глоба.

Припомняме, че според Наредба за униформено облекло в МВР има служители, които могат да изпълняват задълженията си и без униформа. Вижте кои:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Ко?
    Кое нямало да се повтори? Кое било изолиран случай? Като карането без колан ли е изолиран случая? А ?
  • 17
    2
    ЗАКРИВАЙ
    То и положителните тестове за наркотици, които дават също са изолиран случай. Те за това нададоха вой на умряло като взеха "да светят". Не виждате ли, че полицията ни е за ЗАКРИВАНЕ по пример на Грузия. От най-горе до най-долу 80% са на страната на престъпността. Без елементарна юридическа подготовка, без физическа подготовка, без психотестове, без наркотестове, корупция на всяко ниво, безхаберие и неглижиране на сигнали, прикриване на престъпници и престъпления, противозаконно задържане и репресия, противозаконни обиски... Това са "стандартни дейности" на нашето МВР. Единственото положително в МВР е, че има и достойни полицаи, които се стараят да си вършат съвестно работата. Поздравления и уважение за тях, но за съжаление са малцинство.
  • 41
    1
    Балканеца
    Унищожител на слънчоглед 🤣 Разбира се, че е изолиран случай. Това, че се качва в автомобил, очевидно паркиран точно до знак, забраняващ паркирането, също е изолиран случай. И редовно ги виждаме да си джиткат без фарове, с изгорели крушки, с изтъркани гуми, все неща, за които тормозят нормалните хора, но и това са изолирани случаи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари