Противоположностите в зодиите, които силно се привличат

0
Двойки зодиакални знаци, които са пълни противоположности, но въпреки това силно се привличат помежду си
Двойки зодиакални знаци, които са пълни противоположности, но въпреки това силно се привличат помежду си

Широко разпространено е твърдението, че противоположностите се привличат.

Вероятно има доза истина в това, тъй като по този начин двамата партньори се допълват. Стига, разбира се, различията да не образуват пропаст в отношенията помежду им.

Всъщност излизането на срещи със зодия, която има напълно различни черти от вашите, може да се окаже най-добрият вариант. Макар да изглежда, че никога няма да имате нищо общо помежду си, ако се възползвате от своите различия, това всъщност може да направи връзката ви по-силна, пише Tialoto.bg,

А ето и кои са двойките зодиакални знаци, които са пълни противоположности, но въпреки това силно се привличат помежду си.

Овен и Везни

Тези две зодии изглеждат твърде различни. И двамата са задвижвани от различни неща, за да се смятат за перфектна двойка, но все пак са. Именно разликите са това, което ги прави идеални един за друг.

Може да проявяват упоритост и да спорят, но също така са изключително очарователни. Когато се запленят един друг, е много трудно да бъдат разделени.

Има нещо вълнуващо в поемането на рискове, а когато се съберат огнен и въздушен знак, енергиите им засилват това вълнение още повече.

Телец и Скорпион

Представителите и на двете зодии са едновременно невероятно страстни и чувствени хора, което превръща това партньорство в нещо като приказка в спалнята.

Телците знаят как да се справят и с най-трудните ситуации, без да се предават, докато Скорпионите са наясно, че е нужен много интелект и решителност, за да успеят.

Това, което липсва на всеки от тях, може да се намери в личността на другия, което прави тяхното партньорство толкова интересно. Те са много атрактивна двойка, тъй като си пасват и физически.

По отношение на комуникацията, Телците са склонни да бъдат по-ясни от Скорпионите, които на свой ред са по-интуитивни. Представителите и на двата зодиакални знака са много лоялни и биха направили всичко един за друг.

Близнаци и Стрелец

Това са две различни личности. И двамата обаче се менят в зависимост от настроението им, което им позволява да се разбират добре. Нужен е наистина специален човек, който да може да разбере какво е в един момент да бъдеш общителен, а в следващия да станеш тих и резервиран.

Това взаимно разбирателство прави връзката между тези две зодии по-силна от повечето, защото няма неясноти относно различното поведение.

Те са най-добри приятели, което е много важно за поддържане и задълбочаване на връзката им.

Разбира се, Близнаците понякога може да увъртат, докато Стрелците предпочитат да кажат всичко така, както е. Те обаче винаги намират своите общи интереси и начин да останат близки.

Рак и Козирог

Ракът и Козирогът са силно привлечени един от друг, благодарение на споделените от тях общи качества. И двете зодии са много успешни и виждат промяната в живота като находчива и важна, те определено имат почва, върху която да се свържат.

Семейството и любовта също са важни за тях и те често имат подобни идеи, когато става въпрос за срещи, секс и брак.

Ракът е по-вероятно да бъде екстровертен и да има по-оживен социален живот, докато Козирогът е по-интровертна личност и често предпочита да си остане вкъщи. Но тези противоположности не играят важна роля в отношенията им.

Лъв и Водолей

Лъвът обича да бъде начело и да поеме командването, което означава, че трябва да има и чувство за ред, за да може да упражни своя контрол. При Водолея е точно обратното.

Те нямат необходимост да контролират, когато вярват и прегръщат лудостта на живота. И ако това не може да подлуди Лъва, спокойствието на Водолея определено ще постигне този ефект.

Водолеят не е от хората, които споделят любовта си с всеки, докато при Лъва има тенденция да бъде много топъл и страстен.

Разбира се, има хора в живота на Водолея, които виждат много по-топлата му страна, но родените под този знак са склонни да я пазят за хората, които ще ги приемат такива, каквито са.

Лъвът е склонен да се тревожи твърде много за това, което другите мислят за него/нея, но когато Водолеят е наоколо, се отпуска много повече.

Дева и Риби

Родените под знака на Девата могат да бъдат прекалено резервирани, докато Рибите са по-скоро ходещо торнадо, отколкото човек, но въпреки това има взаимно очарование в тази връзка.

Те може да имат своите страхове и да се притесняват за различни неща, но независимо от това, през което преминават, другият е готов да направи всичко, за да помогне. Винаги има нещо, което единият не може да разбере, но другият може.

И двата знака са невероятно безкористни и обичат привързаността, така че никога няма да има липса на интимност между тях.

Рибите са склонни по-често да се движат с потока на живота, докато Девите се опитват да останат заземени 

и внимателни.

Това може да доведе до известно напрежение, но когато се приемат такива, каквито са, винаги намират начин да преодолеят различията.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари