Протестиращите в Цалапица искат оставката на главния секретар на МВР

4
В 17:00 часа гражданите ще затворят пътя Пловдив - Пазарджик
В 17:00 часа гражданите ще затворят пътя Пловдив - Пазарджик Видео: NOVA

В 17:00 часа гражданите ще затворят пътя Пловдив - Пазарджик

Ново недоволство на жителите на Цалапица след убийството на 24-годишния Димитър. Те настояват за бързо залавяне на заподозрения за престъплението, за който се смята, че е избягал зад граница, а също и за оставката на главния секретар на МВР Петър Тодоров.

Снощи по време на протеста, който се измести на входа на Пловдив, напрежението ескалира. „Разбрахме, че пътят е отбит. Никой нямаше да чуе нашите молби за подкрепа и справедливост”, заяви майката на убития Атанаска Бакалова, предава NOVA.

Има голям чадър над случая”, посочи още тя и подчерта, че настояват за оставката на Петър Тодоров. „Четири дни, след като близнаците направиха самопризнания и след като е открито тялото на сина ми, те да бъдат заловени. Това не е нормално", посочи още Бакалова.

За неделя също е насрочен протест. В 17:00 часа гражданите ще затворят пътя Пловдив - Пазарджик, като демонстрациите ще продължат до 21:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Прав е 1
    Така е, самозабравили се селски кучебийници с претенции! Днес имаше репортаж как полицията насочвала колите, за да избегнат блокажа на селяндурите, обаче ония се усетили и търтили да блокират и там. Крайно време е някой да ги спре, преди на нормалните хора да им писне и да стане конфликт, после са се чудим откъде ни е дошло. А не е лошо като спрат крясъците и да излезе истината убитият какви точно ги е вършил и дали е невинно ангелче.
  • 0
    1
    Няма край
    "Протестиращите от Цалапица" утре ще искат отмяна за Закона за гравитацията. Стига да знаеха какво значи. Втори месец 14-15 безработни селяндури от майната си са в центъра на медийното внимание, за да се наслаждават на мутрите си вечер по телевизора, докато се наливат с парцуца. Да беше само да си разкарват непраните черни тениски, а вече пречат на нормалния живот в държавата. Ами дайте им накрая една камера да се снимат помежду си, че са с тая мания, без друго отдавна вече не знаят какво точно искат. Или на циганския принцип - "Квот дадеш, бе бате".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари