Протестиращите принудиха АПИ да се размърда

1
Срокът за изпълнение на проекта е 365 календарни дни
Срокът за изпълнение на проекта е 365 календарни дни

Както по рано днес писахме протестиращи затвориха пътя към Кръстова гора.

Една е отворената ценова оферта в обществената поръчка за избор на изпълнител за извършването на проучвателно-проектантски работи и строителството на 7,5 км от път III-8611 Белица - Загражден от км 10+430 до км 18+000. Проектът ще се изпълни със средства от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ през 2019 г. , съобщи агенцията.

Отворената ценова оферта е на допуснатия участник „ИСА 2000“ ЕООД. Предложената цена е 3 406 500 лв. без ДДС. Ценовите предложения на останалите участници в обществената поръчка не са отворени. Мотивите ще бъдат посочени в решението и протоколите от работата на комисията, оценяваща офертите.

Срокът за изпълнение на проекта е 365 календарни дни. С реализирането му ще се подобрят технико-експлоатационните характеристики на третокласния път, ще се осигури безопасност на движение, ще се намалят амортизационните разходи на превозните средства и времето за пътуване.

Пътят Белица – Загражден, преминава през област Смолян. Третокласният път осигурява бърза връзка на жителите на селата Баните, Давидково и Загражден с област Пловдив и е алтернатива на път II-86 Пловдив - Асеновград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари