Протестиращи от „Напоителни системи“ - Долен Дунав: Искаме си управителката!

6
Миглена Трифонова е на поста от пет години, стабилизирала е дружеството и е сплотила целия екип, споделиха подчинените ѝ
Миглена Трифонова е на поста от пет години, стабилизирала е дружеството и е сплотила целия екип, споделиха подчинените ѝ Видео: Русе Медиа

Колективът на „Напоителни системи“ - клон Долен Дунав излезе тази сутрин на протест пред сградата на Областната управа в Русе

Хората настояват да не се сменя досегашният управител Миглена Трифонова, която е на поста от пет години и за това време е стабилизирала дружеството и е сплотила целия екип, информира Русе Медиа.

Особено в средата на поливния сезон подобна смяна е нецелесъобразна – нов човек тепърва ще навлиза в материята, докато Трифонова познава всички детайли от работата и всички обекти. Както казват колегите й, превърнала е екипът в една добре смазана машина за работа. Отделно при нейното управление заплати се получават редовно, докато преди това е имало проблеми с изплащането на възнагражденията.

Официално в момента „Напоителни системи“-клон Долен Дунав няма нов управител или поне работещите в дружеството не знаят за такъв. Единствено стана ясно, че има информация за протокол от заседание на борда на дружеството майка „Напоителни системи“, където е било взето решение за освобождаването на Миглена Трифонова от поста ѝ без мотиви. На нейно място според слуховете ще бъде назначен човек от Търговище, но на практика нов управител не е бил представен пред колектива.

В момента длъжността управител се изпълнява от Тинка Борисова, тъй като Миглена Трифонова е в болнични. Затова смяната ѝ не може да бъде извършена и в Търговския регистър все още е вписано нейното име като управител. От „Напоителни системи“ - клон Долен Дунав настояват решението на борда да се отмени и Миглена Трифонова да остане техен ръководител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    4
    Xaa sfqtt...
    ДАИ ххххххххх😠🖐️😢💤💤🙀💯🔥😍🔥👿🤗👺💨✌️✌️🤭💯💯💯💯🔥🔥🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️💘💘💘💘😋💤💤💤💤💚💚💚👺👺👿🔥🔥🔥🔥👿👿👿🔥🔥🔥🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️💘💘💘😋😋💤💤🕳️😗😗😗😗😋
  • 0
    3
    Русенец
    До номер 2. Именно въпросната директорка е партийното назначение на ГЕРБ.Тя е областен ръководител на жени Герб.Малоумнико, това се казва политическо назначение.
  • 2
    2
    Смехурко
    Не е важно да си професионалист! Най-важно е да си послушен наш човек!Да си заминава това правителство,което е прогнило от корупция!
  • 11
    1
    Русенец
    Гербави боклуци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари