Протести "за" и "против" военната помощ за Украйна

1
Недоволните настояха преди да бъде взето решението, да се проведе референдум, който да покаже волята на народа
Недоволните настояха преди да бъде взето решението, да се проведе референдум, който да покаже волята на народа Видео: NOVA

Едните са "за" идеята, а участниците в другия протест са твърдо против

Днес пред сградата на Народното събрание се проведоха два протеста. Единият е на противници на идеята да се въоръжава Украйна, а другият е в подкрепа на военната помощ, предаде NOVA

Още около обяд пред централния вход на парламента започнаха да се събират хора, които категорично не желаят страната ни да предоставя каквито и да е било оръжия, защото така, по думите им, ще бъдем пряко въвлечени в конфликта. Недоволните настояха преди да бъде взето решението, да се проведе референдум, който да покаже волята на народа. Събралите се хора направиха и жива верига около Народното събрание.

Малко преди депутатите да одобрят военната помощ за Украйна, започна и вторият протест, който е откъм служебния вход на парламента. Той е само на метри от другия протест. Хората, които взеха участие в него, твърдят, че помагайки на украинците, помагаме на собствената си национална сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари