Протести в цяла Франция срещу новия закон за имиграцията

0
В цялата страна бяха планирани над 160 демонстрации
В цялата страна бяха планирани над 160 демонстрации Снимка: БГНЕС

В цялата страна бяха планирани над 160 демонстрации

Противници на новия френски закон за имиграцията протестираха в цялата страна. Това е последният опит за оказване на натиск върху правителството, четири дни преди Конституционният съвет да се произнесе за мярката. Според противниците на закона той е идеологическа победа на крайната десница.

Около 75 хиляди души са се включили в протестите във Франция в неделя, сочат данни на Министерството на вътрешните работи. В цялата страна бяха планирани над 160 демонстрации. Тази в столицата Париж е събрала 16 хиляди души по данни на полицията и 25 хиляди - според Общата конфедерация на труда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    Име
    Ами тя и България е в Европа... Когато ни ги натресат техните "бежанци" и на нас ще ни се дореве...
  • 3
    3
    daskal
    Недейте да я ревете Европата. Нейните народи и държави все ще съумеят да се преборят с проблемите си. Доказали са го през вековете. Вижте ние - старите европейци - в каква кочина живеем! Първенци сме във всички негативни класации.
  • 11
    2
    mischi
    Да, краят на Европа изглежда неизбежен! хората не виждат по-далеч от носа си. Страхуват се, че няма да има персонал в болниците и старческите домове, в ресторантите и хотелите, и не искат да видят, че така наречените "бежанци" не идват, за да работят в тези тежки професии, а за да получават социални помощи, и като допълнителен доход продават наркотици. Когато не искаме да мислим с главите си, никой не може да ни помогне!
  • 12
    1
    Росен Гацов
    Хората протестират срещу затягането на мерките против мургавите навлеци. Това е краят на Европа. Да протестираш защото те пазят от барабите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари