Протест в подкрепа на Румен Радев се проведе пред Народното събрание

2
Акцията бе под надслов "Антимандат протест"
Акцията бе под надслов "Антимандат протест" Снимка: БНТ

Акцията бе под надслов "Антимандат протест"

Протест в подкрепа на президента Румен Радев се проведе пред северния вход на Народното събрание. Акцията бе под надслов "Антимандат протест" след вчерашната демонстрация пред президентството "България е парламентарна република и пълноправен член на ЕС и НАТО", предава БНТ.

Протестиращите тази сутрин бяха против изпълнението на втория мандат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Да така е:
    А къде са комунист.генерали пенсионерчета,да подкрепят самальотчика ,....дето цял живот по соца папкаха и ,сра.а ,и сега за благодарност вземат 2,3000 хилки пенсия .
  • -3
    3
    Абе, вие двамата
    долу, с какво ви бил излъгал радев сега?!? Че той не се е променял откак е станал президент, що го подкрепихте за втория мандат, пък ся ревете, че ви бил излъгал?!? - 2017-та: В кампанията си Румен Радев категорично отказваше да заклейми действията на руснаците в Украйна или случилата се три години по-рано анексия на Крим. - 2018-та: Румен Радев поведе кампанията срещу оборудването на българските ВВС с американски самолети. - 2019-та: Точно една седмица след обвинението в шпионаж срещу Николай Малинов - председател на движение "русофили" и организатор на събора на русофилите на язовир "Копринка", Румен Радев тържествено посети събора, за да засвидетелства своята подкрепа към Малинов и общността. (от там е и снимката по-долу) - 2021-ва: По време на президентската си кампания Румен Радев открито и ясно заяви, че "Крим е руски, чий да е?". С други думи - това е един консистентен, открит и придържащ се към една и съща позиция президент. От деня на избирането му през 2017-та. Никой не може да се сърди на него, че е бил подведен или заблуден по отношение на това от коя страна на барикадата стои Радев. Въпросът, който всичко това поражда е... тежки идиоти или обикновени двуличници са от "демократичната общност" у нас - тези които вчера на площада се правиха на "предадени" от "сменилия посоката Радев", за когото горките гласували
  • 1
    2
    В.П.
    Само вижте вида на ''протестиращите'' и всичко е ясно !
  • 2
    1
    Зелен чорап
    Вижте им само мутрите на тия дърти рашисти, с Йоло Денев начело!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари