Протест блокира пътя София - Варна

2
Жителите на Омуртаг недоволстват от продължаващия проблем с водоснабдяването
Жителите на Омуртаг недоволстват от продължаващия проблем с водоснабдяването

Жителите на Омуртаг недоволстват от продължаващия проблем с водоснабдяването

Жителите на Омуртаг излязоха на протест. Те блокираха главния път София - Варна. Причината - проблемите с водоснабдяването в района. В четвъртък беше удължено частичното бедствено положение в града заради продължаващото безводие, предаде NOVA.

На първи август, на среща с министъра на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков, се прие план за спешно осигуряване на вода от пречиствателната станция "Ястребино".

Според гражданското обединение "Вода за Омуртаг" обаче градът е без вода заради лошото му стопанисване, което спира процеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Протестирам!
    И аз! Не ми се получи мусаката днес, протестирам! Ега ти модата, кой където го сърби, събира братчедите и окупират някоя основна пътна артерия. Не знаят как да си решат местните проблеми и от кого да търсят отговорност, цялата нация им е виновна. И сега в сезона на отпуските що да не отровим живота на нещастниците, които са си взели някой ден отпуска и им се ходи на море! Аман от селяндури!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари