Простреляха Видрата пред жилищен блок във Велико Търново

1
Юлиян Мирчев е ранен с три куршума в краката
Юлиян Мирчев е ранен с три куршума в краката

Юлиян Мирчев - Видрата е ранен с три куршума в краката.

Бивш собственик на заложна къща във Велико Търново е бил прострелян пред жилищен блок във Велико Търново във вторник вечерта.

Екшънът се разиграл около 23,00 ч. Раненият - Юлиян Мирчев-Видрата, бил улучен с три куршума в краката, съобщава "Труд". Откаран е в областната болница и настанен в хирургичното отделение. През изминалата нощ е бил опериран и в момента е в стабилно състояние.

Криминалисти от Велико Търново работят по разкриването на извършителите. Според разследващи стрелбата е била за сплашване. Предполага се обаче, че мишена на нападението е бил баджанакът на Мирчев - Илиян Хаджитолев-Лорито, а простреляният е уцелен по погрешка.

Юлиян Мирчев бил собственик на заложна къща в старата столица. Съдружник му бил Иван Прокопиев, по-известен като Изгорелия. Преди около две години обаче фалирали и заложната къща преустановила дейността си. Напоследък Мирчев живеел във великотърновското село Самоводене.

Справка в Търговския регистър показва, че към момента Мирчев няма фирма. Преди време дружеството „Авто-Нова“ ООД със седалище Лясковец се е водила на негово име и на името на съдружника му Иван Прокопиев-Изгорелия. В момента обаче тя е под запор на частен съдебен изпълнител заради дългове от 200 000 лева.

Видрата има криминални регистрации за хулиганство. 

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари