Проститутките на Марто - Дебелия заработвали по 10 бона на месец

0
Разпитаните като свидетелки три проститутки, работили за Мартин Филипов-Дебелия, който днес беше арестуван след спецакция
Разпитаните като свидетелки три проститутки, работили за Мартин Филипов-Дебелия, който днес беше арестуван след спецакция Снимка: Антоанета Маскръчка

Разпитаните като свидетелки три проститутки, работили за арестувания Мартин Филипов-Дебелия, споделили, че на месец заработват около 10 хил. лв.

Делили 50 на 50 с него. Чули са, че месечно той пък заделял по 250 лв. за "полицейска закрила". Това стана ясно на пресконференция на прокуратурата в Благоевград по повод днешната акция. При нея са арестувани районният инспектор в кв. Запад Стефан Филипов и временният шеф на сектор БОП Петър Кънев, пише 24 часа.

Двамата се притискали две жени да оттеглят жалбите си срещу Марто Дебелия. Той ги принуждавал да проституират за него. Едната била наркоманка и той използвал това, а втората имала болно дете и родители, за чието лечение й трябвали пари.

В хотел до гарата са открити две момичета по време на "работа", а трета е намерена в наета от Дебелия квартира, където ги държал заключени, когато нямат клиенти.  

Трите в първия момент се изплашили и отричали да кажат с какво се занимават. След като разбрали, че с маскираните полицаи има и прокурорка, се успокоили и дали пълни показания и шокиращи факти на какви издевателства са подложени от Дебелия, за да работят за него.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари