Пропадна част от пътя към Троянския манастир

0

Пътят между селата Орешак и Черни Осъм е пропаднал през изминалата нощ

Движението в участъка се осъществява в едната лента, а властите спешно търсят възможности за ремонта на пътя. Кметът на община Троян Донка Михайлова съобщи, че е пропаднала част от подпорната стена и пътното платно, а настилката е компрометирана, предаде БТА. Има видими пукнатини по асфалтовата настилка.

Участъкът от пътя незабавно е обезопасен, като едното платно за движение е затворено. Михайлова е информирала областния управител Светослав Славчев за ситуацията и е обсъдила с него действията за търсене на средства от Междуведомствена комисия по бедствия и аварии за възстановяване на пътя.

Славчев каза, че ще бъде изготвен проект за спешен ремонт на участъка. „Трябва да бъдат извършени проучвания, за да се види този свлачищен процес дали може да бъде овладян, да се предприемат всички необходими действия ремонтът да бъде успешен", добави областният управител.

Средства за възстановяване на пътя ще се искат от Междуведомствената комисия за бедствия и аварии.

Пропадналият участък е сигнализиран с пътни знаци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари