Промяна в здравословното състояние на Шумахер

0
След ски инцидент, бившият пилот получи травми в главата
След ски инцидент, бившият пилот получи травми в главата Снимка: DayNews

Състоянието на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер се подобрява, съобщи мениджърът му Сабине Кем.

Обнадеждаващата новина идва 17 месеца след ски инцидента, при който бившият пилот получи травми в главата и след месеци мълчание по въпроса. Шумахер пострада при падане в Мерибел през декември 2013 г.

След като прекара месеци в кома в клиника в Лозана, в момента германецът е настанен в специално оборудвано помещение в дома му.

"Има прогрес", каза Кем в телевизионно интервю преди да предупреди, че хората "трябва винаги да имат предвид сериозността на травмите".

"Щастливи сме да заявим, че се подобрява. Но, разбира се, ще отнеме много време за всички, които участват в тази борба и ние сме доволни, че участваме в тази негова борба", добави тя.

Интервюто беше публикувано като част от промоционалната кампания на производителя на часовници Audemars Piguet, който дълги години беше спонсор на пилота.

Разработването на модела започна през 2010 г. с участието на Шумахер, който е искал да се направи специален продукт за автомобилни пилоти. Цената му е 229 500 долара и ще бъдат произведени само 221 бройки.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари