Промениха маршрутите на автобусните линии 5 и 30

1
Призовават се пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути
Призовават се пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути Снимка: Община Русе

Призовават се пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути

Община Русе информира гражданите, че във връзка с извършване на основен ремонт на ул. „Тича“ - в участъка от кръстовището с ул. „Згориград“ до кръстовището с ул. „Петрохан“, считано от 5 октомври до приключване на ремонтните дейности, се променят маршрутите на автобусни линии №5 и №30, като следва:

- автобусна линия №5 в посока от Централен кооперативен пазар към кв. Здравец по ул. „Чипровци“, ул. „Тича“, ул. „Петрохан“ и от там по маршрута си;

- автобусна линия №30 - посока хотел Рига от ул. „Чипровци“ по ул. „Тича“, ул. „Петрохан“ и от там по маршрута си.

Призовават се пътуващите с обществения градски транспорт, ползващи спирка „Боримечка“ на ул. „Згориград“, да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Силно изненадан
    Като изключим служебния транспорт съм силно изненадан, че някой изобщо ползва автобуси. Цената на горивото ми /в конкретиката пропан/ не надхвърля един лев от която - до която и да е точка в Русе.
  • 4
    4
    Някой си от Русе
    Първо цяло лято, какво правиха, че точно сега дойде редът на този участък за ремонт? Второ, от описанието на промените, не става ясно, къде се измества спирката на бл. Боримечка, на ул. Згориград. Улица Петрохан е еднопосочна, само в посока кооперативния пазар. Ако компетентен служител от общината, чете коментарите, моля да даде конкретна информация, на коя спирка да чакат автобус 30, живущите на ул. Згориград и ползващи спирката на бл. Боримечка, за да се придвижат към Центъра. Кога се очаква да приключат ремонтните дейности?
  • 3
    3
    Дръжанка
    Как няма Државъ бе? Нали скоро ще избираме Држафни БОКЛУЦИ.
  • 7
    2
    До градски шофиор
    То държава няма, ти за автобуси..
  • 10
    1
    Градски Шофиор
    То нема афтобуси бе. Всичко е кофчези на колела, с шофиори по потници и ниско платени.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари