Промени в работното време на НАП - Русе

2
Данъчните ще затварят всеки ден за 30 минути за дезинфекция
Данъчните ще затварят всеки ден за 30 минути за дезинфекция Снимка: Dunavmost

С наложителни промени в обслужването на клиенти ще работи от днес офисът на НАП в Русе.

Ежедневно ще се прекъсва работния процес и ще се провежда санитарна дезинфекция в сградата от 12:30 до 13:00 часа. В този период ще бъдат третирани с дезинфектанти подовите настилки, контактни повърхности, врати и съоръжения. Ще се проветряват работните помещения, заради мириса на препаратите и освежаване на въздуха до създаване на подходящи за клиентите условия за изчакване и обслужване. На вниманието на всички са информационни материали за предпазване от вируса и спазване на дистанция от 1,5 м. от останалите посетители и служителите.

Националната агенция за приходите призовава всички свои клиенти да се въздържат от лично посещение в офисите на институцията,освен при неотложност. Клиентите, които разполагат с ПИК или електронен подпис,могат да ползват предоставяните от НАП електронни услуги на адрес https://inetdec.nra.bg/.

Всички данъчни и осигурителни декларации, както и плащания към бюджета, могат да бъдат извършени онлайн без необходимост от посещение в офис на НАП. Много справки могат да се правят в сайта и само по ЕГН на клиента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари