Прокопиев с кална интрига – опита се да изкара Стоичков мутра!

0
Историята винаги ще пази специално място за Стоичков
Историята винаги ще пази специално място за Стоичков

Свенливият издател на „Капитал” Иво Прокопиев пробва нахално да се вмъкне в последната изцепка на Стоичков, като му извади снимка с покойния бос на ВИС Георги Илиев и кондрабандиста Константин Димитров-Самоковеца.

 Внушението на розовобузия издател е прозрачно – след като Стоичков е в компанията на мутри, значи е мутра. В пасквила е описано, че най-славният ни фугболист е тръгнал на поход за детронирането на Батето, лека му пръст.

 Електронната страница на „Капитал”, която претендира за елитарност, си е послужила с елементарната жълта алюзия, за да нападне Камата в гръб. Атаката носи срамежливия характер на собственика си и е в типичния му интригантски стил.

 Само,  че този път Прокопиев се натресе в гредата.

 Стоичков никога не е изявявал апетит за поста на Славков. Нещо повече - докато Ицо изкарваше парите си на терена пред погледите на милиони фенове от цял свят и вдигаше трофей след трофей, Прокопиев консумираше лакомо активите на мафиотската приватизация на Иван Костов.

Целият живот на Стоичков е на показ, той не се притесняваше да покаже, че е приятел на Жоро Илиев и да го изпрати до последния му път.

Прокопиев слага етикети на босовете след като ги разстрелят, защото е най-лесно да се пише за покойници - възможността да излязат от гробовете си и да размахат бухалките е малко вероятна.

 Стоичков стана кавалер на Златната топка, а по това време Прокопиев мушна в джобовете си златоносните предприятия „Каолин” и „Дамяница”. Взе ги на безценица, все едно, че си пазарува на промоция в мола, пише Блиц.

 Сами може да прецените кой как е забогатял! 

 Историята винаги ще пази специално място за Стоичков, а за медийни джуджета като Прокопиев ще остане утехата да драскат срещу великаните и да изпитват насладата, която комплексарите от драскането на средни пръсти по луксозните коли...

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари