Професорът от НСА опъвал по 10 студентки на семестър

0
Перверзникът не бил моного трудолюбив под чаршафите и се засищал с 30-40 минути ласки
Перверзникът не бил моного трудолюбив под чаршафите и се засищал с 30-40 минути ласки

Скандалният професор от НСА Николай Колев, който си поиска секс от бившата адреналинка Ваня, за да й уреди изпит, системно тормозел студентки от спортната академия, съобщава столичен всекидневник.

Перверзникът редовно засипвал младите момичета с предложения за интимни ласки срещу високи оценки. Палавият професор Колев, който беше уволнен от НСА след скандала, е прекарал през кревата си над 100 студентки за последните години, категорични са негови познати.

„Той самият се фукаше, че на всеки семестър опъва поне по 10 момичета. Казваше със самочувствие, че отдавна е минал над 100 момичета. Все пак бил декан в Академията и над 10 години е бил в ръководството. Лично на мен ми е казвал, че не е искал секс само от футболистките, защото били грозни, дебели и със силно окосмяване”, разкрива студент на Колев.

Иначе професорът не се вихри само в НСА. Той е и председател на федерацията по крикет, от която прибира над 50 000 лева на година дотации. Под сурдинка се говори, че абсолютно всички състезателки от националния отбор по крикет са минали на секс тест преди да бъдат одобрени. Говори се още, че той не бил особено трудолюбив под чаршафите и се засищал с 30-40 минути ласки.

Зевзеци вече прекръстиха висшето учебно заведения на "Няма секс от адреналинка" - НСА.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари