Професор Вучков изригна: Лицето Лютви Местан е оперетна балерина от миманса!

0
Вучков от години критикува остро Местан
Вучков от години критикува остро Местан

Проф. Юлиан Вучков направи унищожителен коментар срещу лидера на ДПС Лютви Местан пред репортер на „Всеки ден".

Вучков от години критикува остро Местан и смята, че изкованият му имидж на разумен и мъдър управник е меко казано преувеличен.

„Лютви Местан отдавна трябваше да бъде отстранен от българската политика! Вече 15 години се опитват да ни го представят като някакъв невероятен корифей и необятен мозък, а той е един празноглав дърдорко! Селски даскал, който жонглира с десетина купешки нищо незначещи думи. Бутафорен човек, измислен. Политик от голям ранг е Ахмед Доган с всичките му кусури, а не Местан! Добре, че Доган най-сетне го постави на място. Местан трябва незабавно да напусне политическия живот на България", изригна като ураган професорът пред „Всеки ден".

И добави:

„Да не кажете сега, че проф. Вучков не е писал нищо по въпроса! Тези неща съм ги казвал поне 10 пъти. Даже преди няколко седмици излезе една от моите статии срещу Местан".

Според Юлиан Вучков в новогодишната си реч Ахмед Доган е казал нещо изключително важно - за потенциалната опасност Европейският съюз да рухне.

„Това трябва да анализираме, това е важното, а не да си губим времето с една оперетна балерина от миманса, каквато е лицето Лютви Местан", отсече Вучков.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари