Професор Минеков: Задава се изключителна трагедия

0
Когато ви лъжат по този елементарен начин, когато ви сипват тези претоплени манджи, това означава, че вие вече сте на дъното
Когато ви лъжат по този елементарен начин, когато ви сипват тези претоплени манджи, това означава, че вие вече сте на дъното Снимка: БГНЕС

"Задава се изключителна трагедия. Не виждам сянка на възможност, камо ли пък светлина. Не виждам каквато и да било възможност по някакъв начин държавата да има нов път развитие. Напротив – ние ще продължаваме надолу, защото доведохме избирателя до критична фаза в неговия избор – той не е способен да разбере какво е добро и кое е зло. Дори по физиономия не може да разбере този, който да го ръководи. Как е възможно да има партия без програма и тя да е трета сила?"

Това заяви в предаването ”Просто Диков” скулпторът проф. Велислав Минеков, предаде FROG NEWS.

Когато ви лъжат по този елементарен начин, когато ви сипват тези претоплени манджи, това означава, че вие вече сте на дъното и всичко върви на фона на една заплаха. Намирате враг, определяте врага и заплахата действа изключително добре политически. В момента тя е изкуствена – имигрантите“, коментира скулпторът.

Те знаят, че сме най-бедните, разбраха, че не сме най-гостоприемните. Те нямат никакви мечти да остават в България, нито пък да ни превземат. За тях това е случайност – някакво отвратително попадение, част от пътя им за чужбина“, смята още Минеков.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари