Проф. Методиев: Путин за кратко време съсипа страшно много митове, свързани с Русия

9
Маниерът на говорене на посланика на Русия у нас Митрофанова е резултат от „невежество, съчетано с нахалство и арогантност“, заяви Веселин Методиев
Маниерът на говорене на посланика на Русия у нас Митрофанова е резултат от „невежество, съчетано с нахалство и арогантност“, заяви Веселин Методиев Снимка: НБУ

Той определи маниерът на говорене на посланика на Русия у нас Митрофанова като резултат от „невежество, съчетано с нахалство и арогантност“

Това, което направи Владимир Путин с войната в Украйна е за кратко време да съсипе страшно много митове, свързани с Русия“, каза проф. Веселин Методиев в предаването „120 минути“.

Той определи маниерът на говорене на посланика на Русия у нас Митрофанова като резултат от „невежество, съчетано с нахалство и арогантност“. „Цялата им политическа игра е този опит за признателност“, смята Методиев. Според него признателността се е наслоила прекалено много в обществото ни и трябва време, за да може да бъде разчистена.

Имаме неща, които бяхме митологизирали. Сега те се сриват“, каза Методиев.

Всичко произтича от факта, че не искаме материалния свят на европейците, а искаме благополучието. Хората виждат проблем и казват някой друг да ги реши, но членовете на Европейския съюз казват „нашите проблеми ги решаваме сами“. Манталитета да искаш да живееш добре е човешки“, смята Методиев.

Правилото е следното – малцинството движи обществото напред, защото то винаги е по-лениво. Ние казваме, че историята се пише от победителите, а тя се пише от победените, защото те знаят какво се е случило“, казва Методиев.

На въпрос какво се случва с човек, който е прекалено дълго време на власт, Методиев казва, че властта е като наркотик. „Когато се озовеш на тази височина, трябва да знаеш, че ще слизаш от нея. Има усложняващи неща. Доста хората разбраха и разбират и в момента, че на тази височина кислородът е по-малко и може да ти се завие свят“, казва Методиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    8
    Георги Петров
    ДОСТА СА ХОРАТА, КОИТО ДЕМОНСТРИРАТ, НЯКАКВИ ИСТОРИЧЕСКИ ЗНАНИЯ, ПО ОТНОШЕНЕНИЯТА, НА РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ. Предлагам Ви информация, от Божествената институция (Акашови хроники), скоято контактувам ЕЖЕДНЕВНО. Знам че повечето хора, няма да повярват, че нормален Човек, може да КОНТАКТУВА сБожествена ИНСТИТУЦИЯ. Точно тази липса на ВЯРВАНЕ, беше довело съществуването на човечеството до АРМАГЕДОНА, когато съществуването на човечеството, висеше на КОСЪМ. Намериха се обаче необходимият брой ДУХОВНИ ЛИЧНОСТИ, вярващи бзпрекословно, вБожията ХРИСТИЯНСКА ВЯРА. Тези хора, според преценката на СЪЗДАТЕЛЯ, нашият БОГ, НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ЗАГИНАТ и заради тях, АРМАГЕДОНЪТ, Е БИЛ ОТМЕНЕН. Това за вярата вБОГ. Що се отнася до ВИНАТА, за не добрите отношения между Русия и България, по преценка на Божествената институция (АКАШОВИ ХРОНИКИ), 30% се падат на Русия, а останалите 70% се падат на България. Тази информация, трябва да се взема впредвид, когато се КРИТИКУВА. - Езотерик.
  • -1
    7
    Do 6
    Това, което сте написали е несвързано, нехронологично, манипулативно и невярно. Само глупак без образование би ви повярвал, това е храна за идиоти и който ви я подава иска да отрови ума на колкото се може повече хора, а вие не я разпространявайте за някой и долар в повече ! Фермите за фейкове вече ги знаем и ги различаваме.
  • 18
    6
    До спасителят в ръжта
    Аз и не отнемам нито една заслуга на Русия. Заслугата за руско . турската война, в която са загинали много руснаци, финландци, румънци, литовци, украинци - да - има заслуга Александър Втори. Не искам да отнема и "заслугата" на Русия, вече под управлението на Александър Трети, обявяваше се категорично против Съединението на България и поощряваща Сърбия да нападне младата ни държава. Но героичната българска армия, командвана от капитани прави чудеса и сломява сърбите. Пак по "заслуга" на Русия ние се спираме пред Белград и вместо крал Милан да си пие кафето в София щеше Батенберг да си пие кафето в Белград Не отнемам и "заслугата" на Русия бомбардирала Варна през 1915 година. Както и гериозма на генерал Колев, разгромил руската кавалерия в Добруджа по време на Първата световна война. А въобще никога няма да забравим най-голямата "заслуга" на Русия, тогава СССР, обявила война на България, и окупирала нашата страна. Установила един от най-човеконенавистните режими. Режим избил елита на нацията ни, режим ограбил своя собствен народ. НИКОЙ НЕ ОТНЕМА "ЗАСЛУГИТЕ" НА РУСИЯ!!!!
  • 3
    5
    Спасителят в ръжта
    На Русия /Путин никой не може да отнеме историческите факти и заслугите им за Руско-Турската освободителна война и за Втората Световна Война, не могат и да отнемат славата! Миналата седмица полковник Дъглас Макгрегър беше гост в шоуто на Тъкър Карлсън. Неговите възгледи за войната са поразително сходни с вашите. Ето какво каза той в интервю: „Войната наистина приключи за украинците. Те са настъргани на парчета, няма съмнение в това, въпреки това, което чуваме от нашите основни медии. И така, истинският въпрос за нас на този етап е: Тъкър, ще живеем ли с руския народ и неговото правителство, или ще продължим да настояваме за този вид смяна на режима под маската на украинската война? Ще спрем ли да използваме Украйна като таран срещу Москва, което всъщност направихме." (Интервю на Тъкър Карлсън и Макгрегър) - Руските медии съобщават, че руските „прецизни въздушни ракети“ са поразили цел в Западна Украйна, „унищожавайки повече от 100 местни военни и чуждестранни наемници“. Очевидно учебният център на специалните части се е намирал близо до град Овруч, само на 15 мили от полската граница. Какво можете да ни кажете за този инцидент? Русия опита ли се да изпрати сигнал до НАТО? - Краткият отговор е ДА! Руските военни удари в Западна Украйна миналата седмица шокираха и разтревожиха представители на НАТО. Първият удар е нанесен в неделя, 13 март в Яворов, Украйна. Русия удари базата с няколко ракети, някои от които според съобщенията са хиперзвукови. Повече от 200 души бяха убити, включително американски и британски военни и офицери от разузнаването, а стотици други бяха ранени. Много от тях са тежко ранени с ампутации и са в болница. НАТО и западните медии обаче не проявиха голям интерес към отразяването на тази катастрофа. Яворов беше важна предна база на НАТО. До средата на февруари (преди руската инвазия в Украйна) от Яворов действаше учебното командване на 7-а армия на САЩ. Вчера Русия удари Житомир, друго място, където преди това имаше присъствие на НАТО. Путин изпрати много ясно послание: силите на НАТО в Украйна ще бъдат третирани и третирани като бойци. точка
  • -5
    4
    Мръсен Русенец
    Путин с рак Байдън с деменция Аз с наденички и биричка и ми е на онази работа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари