Проф. Чорбанов: Зеленият сертификат трябваше отдавна да отпадне

7
ИТН не подкрепя протеста на „Възраждане“, защото той е повече политически, отколкото граждански, уточни депутатът
ИТН не подкрепя протеста на „Възраждане“, защото той е повече политически, отколкото граждански, уточни депутатът Снимка: БГНЕС

Зеленият сертификат трябваше да отпадне отдавна, когато и да го отменят здравните власти, вече ще е късно.

Това обяви в интервю за bTV имунологът и депутат от „Има такъв народ“ (ИТН) проф. Андрей Чорбанов.

Получихме страшно много информация в последните месеци, че разпространението на този вариант на вируса на практика е независимо от това дали групата е сертифицирана“, коментира Чорбанов.

Той има сертификат, защото е прeболедувал COVID-19 преди по-малко от една година, но не е ваксиниран и няма намерение да се имунизира.

Относно вторият протест на партия „Възраждане“ срещу зеления сертификат, насрочен за 23 февруари, депутатът от ИТН каза, че много симпатизанти на партията участват, но няма как политическата формация да го подкрепи.

Ние от самото начало сме изразили позиция, че сме против здравния сертификат като форма на опит за ограничаване, но протестът е и политически. Той е много повече политически, отколкото граждански – исканията към правителството не са само здравни, затова няма как да го подкрепим“, обясни Чорбанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Бай Путьо Марийкин от Кремъл
    Зелените тикви/глави/ на ГЕРБ също трябва да отпаднат на гилотината!
  • 7
    1
    Файда, йок!
    Е, нали сега ИТН-то командва! Че да ги отменят тия зеленки! Шоуменчето Тошко и сценаристчетата му за чий чеп са у парламента?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари