"Проектен форум" събира чрез видеоконферентна връзка участници от България и Румъния

0
. В събитието ще се  включат участници от градовете Русе, Враца, Крайова, и Кълъраш
. В събитието ще се включат участници от градовете Русе, Враца, Крайова, и Кълъраш Снимка: РТИК

Русенската търговско-индустриална камара организира третото от поредица пилотни събития, осъществявани чрез видеоконферентна връзка с тема „Проектен форум“. В събитието ще се  включат участници от градовете Русе, Враца, Крайова, и Кълъраш.

По време на срещата ще бъде представен проектът “Заедно в реално време: Мрежа от видеоконферентни центрове за осъществяване на интерактивна връзка и сътрудничество в трансграничния регион” (CBC Live), както и възможностите за финансиране по различни трансгранични проекти.

Организаторите си поставят за цел и установяването на партньорство между различните участници, както и подходяща обратна връзка по различните проекти.

Конференцията е третото демонстрационно събитие  по проект „Заедно в реално време: мрежа от видеоконферентни центрове за осъществяване на интерактивна връзка и сътрудничество в трансграничния регион”, който Русенската търговско-индустриална камара изпълнява в качеството си на водещ партньор в сътрудничество със Сдружение „Общество „Идеин”, Търговско-промишлена палата - Враца, Румънска асоциация за трансфер на технологии и иновации – Крайова, Търговско-индустриална и земеделска камара – Кълъраш. Проектът се финансира от Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007-2013.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари