Проект „Уолтопия“ ще забавлява русенци

7

Русе кандидатства за безплатна атракция от "Уолтопия"

Подготвя се кандидатурата на Община Русе за проекта на „Уолтопия“, който компанията има намерение да осъществи в две български общини.

Уолтопия” ще произведе, инсталира и поддържа съоръжения за активно забавление напълно безплатно. Компанията ще инвестира над 2 млн. лв. в съоръжения в общините, които избере. Едното ще предостави безопасен полет над избрана забележителност, а другото – здравословно забавление за децата в нов за света формат.

Уолтопия” търси проактивни екипи от български общини, които да пожелаят атракционите да бъдат реализирани на тяхна територия, за да осигурят на своите граждани нещо истински добро, без да се налага да изразходват дори и лев от бюджета на общината. Компанията поема и ангажимент да осигури безопасното им опериране.

Осъзнавайки колко труден за всички е този период, “Уолтопия” иска да помогне с това, в което е най-добра. А за щастие, то е и най-доброто, което се предлага на глобалния пазар на такива съоръжения, и едновременно с това е и родно, българско. Компанията се надява тези обекти да направят хората по-здрави, по-щастливи и горди с родното си място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари