Продават "страшни къщи" със зомбита за Хелоуин

0
В САЩ пък започнаха да предлагат къщи със зомбита
В САЩ пък започнаха да предлагат къщи със зомбита

На британския пазар бяха пуснати в продажба бунгала, притежаващи сертификат за стопроцентова защита от нападения на зомбита, съобщават агенциите. Новият продукт носи търговската марка Zombie Fortification Cabin и според производителите е единственият в света с подобна гаранция, която се разпростира за период от 10 години.

Началната цена на преносимата конструкция е 112 898 британски лири, като монтажът струва допълнително около 21 хиляди лири. Ако искат да получат обезщетение за 10-годишния гаранционен период, при положение че в бунгалото е проникнало зомби, клиентите ще трябва да докажат на производителя присъствието нарушителя - жив, възкръснал от мъртвите.

Базисният модел на укритието включва бодлива тел, бронирани стъкла, люк за бягство, складово помещение за провизии, наблюдателница на горното ниво с възможност за 360- градусово проследяване на задаващи се зомбита. Допълнително клиентите могат да си поръчат слънчеви панели, специализирани помощни средства срещу безредици и камери за наблюдение. На разположение е и малка градинка, в която може да се отглеждат зеленчуци, а в кухненския бокс има микровълнова печка. 

В САЩ пък започнаха да предлагат къщи със зомбита. Т. нар. "страшни къщи" са специални помещения, населени със зомбита, духове и всевъзможни страшни създания. Хората ги наемат по различни поводи, особено в навечерието на Хелоуин.

Източник: Вестник СЕГА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари