Продължават протестите срещу задължителната ваксинация в Австрия

0
Стотици демонстранти се събраха на Площада на героите в австрийската столица
Стотици демонстранти се събраха на Площада на героите в австрийската столица Снимка: БНТ

Във Виена отново имаше протести срещу ковид мерките на правителството и планираната задължителна ваксинация за хора над 18 години.

Тя трябва да влезе в сила на 4-и февруари.

Стотици демонстранти се събраха на Площада на героите в австрийската столица. В същото време, канцлерът обяви някои облекчения, информира БНТ.

От 5-и февруари, ресторантите и магазините ще могат да работят до полунощ - с два часа повече. От същата дата, максимумът на участници в събитие ще се увеличи от 25 на 50 души.

От 12-и февруари магазините ще могат да приемат не само ваксинирани и преболедували, но и хора с отрицателен тест. Задължението да се носи маска с най-висока защита остава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Внимавайте
    Дано това видео ви отвори очите, че повечето *мислите* със задниците си и се поддавате на манипулациите на медиите, правителството, СЗО, ЕС, ООН и СИФ. Гледайте и мислете: https://www.youtube.com/watch?v=ARkl0raM57Y
  • 3
    2
    Ех, Канада
    Как пък един не се престраши да драсне нещичко за Конвоя на Свободата. Ей, так, два реда просто. Тогава аз ще драсна. Камионите влязоха в Отава. Гледайте в ютюб.
  • 2
    1
    пууу бе
    боклуциии
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари