"Продължаваме Промяната" и "Демократична България" имат готовност за правителство на малцинството

0
България стои в политически вакуум, каза Кирил Петков на брифинга
България стои в политически вакуум, каза Кирил Петков на брифинга

България стои в политически вакуум, каза Кирил Петков на брифинга

Продължаваме Промяната" и "Демократична България" имат готовност, ако вторият мандат отиде при тях, да работят за формирането на правителство на малцинството, с ясна визия, стратегия, план.

Това заяви на брифинг в парламента съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков, предава Дневник.

"Тук сме, за да кажем, че имаме готовност, ако вторият мандат дойде при нас, заедно да работим заедно за правителство на малцинството с ясна визия и план. Трябва да има гаранции парламентът да покаже, че може да работи в такъв формат", обяви Кирил Петков от "Продължаваме промяната".

Той атакува ГЕРБ, която предстои да получи първия мандат от президента Румен Радев, тъй като е най-голямата парламентарна група. "Вече минаха два месеца от изборите. Единственото, което ГЕРБ свърши, е да избере господин Рашидов за председател на парламента и да изкара хората на улицата с изборното законодателство", каза Петков.

"България стои в политически вакуум", добави още Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари