Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък

0
Липсва и служебното оръжие от касата на служителя
Липсва и служебното оръжие от касата на служителя Видео: NOVA

Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък.

Информацията за изчезването на Тодор Николов беше разпространена вчера. Липсва и личният му автомобил, трите му мобилни телефона били изключени. Мъжът е разведен и живеел със сестра си в Бузовград. 

"Повече от 40 часа липсва информация относно местонахождението на Тодор Николов. Допълнително се притесняваме, че липсва служебното му оръжие от касата на служителя. От момента, в който началникът на районното ме информира за случая, съм разпоредил в Районното управление в Казанлък да бъде сформиран Оперативен щаб, който да планира, организира и проведе издирвателни мероприятия, за да установим местонахождението  на колегата. Към настоящия момент нямам положителен резултат. От вчера колегите от Районно управление – Казанлък са обходили всички маршрути, за които имаме данни, че евентуално могат да бъдат посетени от колегата. Предстои да бъдат проверени всички камери на входовете и изходите на град Казанлък. Последната информация, която имаме  един проведен разговор вчера от 16:20 часа. Оттогава и трите телефона, за които имаме информация, са изключени", каза директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев, предаде NOVA.

Няма информация дали Тодор Николов е имал някакви лични проблеми. Проведени са разговори с негови близки и познати. Не е имало някакви индикации да е имало промени в поведението му, според негови колеги. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари