Признаци, които показват, че имаме здравословна връзка

1
Съществуват много митове и легенди относно правилата за успешно интимно партньорство
Съществуват много митове и легенди относно правилата за успешно интимно партньорство

Съществуват много митове и легенди относно правилата за успешно интимно партньорство

Психолози разкриват 5 признака, които биха могли да ни ориентират, че имаме здравословна връзка с партньора си:

Можете да мълчите заедно

Когато партньорите не се страхуват да мълчат заедно, това означава, че се чувстват комфортно в компанията си. Те се познават достатъчно добре и си имат пълно доверие. Не се страхуват да бъдат себе си пред другия.

Спите отделно

Ако няма синхрон между вас в съня, е по-добре да спите отделно. Това не означава, че не се обичате или че връзката ви е в криза. Просто означава, че всеки от вас има нужда от повече сън и комфорт.

Имате различни интереси и хобита

Много по-добре е всеки от двамата да има своите лични интереси и хобита. Не е здравословно да споделяте абсолютно всички аспекти от живота си. Както е добре да имате и приятели, с които да прекарвате времето си, отделно от партньора. Двойките, които нямат проблеми с това, обикновено остават заедно.

Карате се

Често в спора се ражда истината. Ако се карате, без да нарушавате добрия тон, разбира се, най-вероятно успявате да си кажете много неща и става ясно, че и двамата има върху какво да работите.

Приемате по-малко време заедно, отколкото бихте искали

Поради ангажименти или друго не успявате да прекарвате достатъчно време заедно, но това не нарушава хармонията помежду ви. Имате си доверие и се наслаждавате на времето си заедно.

Обяснението на специалистите е следното:

Когато партньорите могат да мълчат заедно, това означава, че се чувстват комфортно един с друг. Те се познават достатъчно добре и си имат доверие. Не се страхуват да бъдат себе си пред другия.

Мълчанието може да бъде много интимно нещо. То може да означава, че партньорите се наслаждават на компанията си и не се нуждаят от думи, за да се изразят.

Учените са открили, че ако партньорите нямат синхрон в съня си, това може да доведе до проблеми във връзката им. Ако единият хърка, а другият има лек сън например, е много по-важно да се отделите, отколкото да се насилвате да останете в едно легло.

Спането отделно може да подобри качеството на съня и на двамата партньори. Това може да доведе до по-добро настроение, по-висока енергия и по-силна връзка.

Много хора смятат, че е важно партньорите да имат общи интереси и хобита. Това обаче не винаги е така. Всъщност, може да бъде дори по-здравословно за връзката, ако партньорите имат различни интереси.

Когато партньорите имат различни интереси, те имат възможност да развиват своите индивидуалности. Те също така имат възможност да научат нови неща един от друг.

Карането е естествена част от всяка връзка. Важно е обаче да се карате по здравословен начин.

Когато се карате, важно е да бъдете честни и да си кажете какво мислите. Важно е също така да се уважавате един друг и да не се обиждате.

Скарването може да бъде възможност за партньорите да се разберат по-добре и да работят за подобряване на връзката си.

Понякога е трудно да намерите време за партньора си, особено ако имате много ангажименти. Ако обаче можете да приемете, че ще прекарвате по-малко време заедно, отколкото бихте искали, това е добър знак за връзката ви.

Това означава, че имате приоритети и че връзката ви е важна за вас, дори и да не можете да прекарвате толкова време заедно, колкото бихте искали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари