Призив за дарение за подпомагане на болниците в Русе

2
Галин Григоров призовава всеки, който може да подкрепи определените към момента болници за прием и лечение на заболели от Ковид-19 в област Русе
Галин Григоров призовава всеки, който може да подкрепи определените към момента болници за прием и лечение на заболели от Ковид-19 в област Русе Снимка: Dunavmost

Призив за дарение за подпомагане на болниците в област Русе за справяне с евентуално разпространение на заболяването Ковид-19.

Областният управител Галин Григоров призовава всеки, който може да подкрепи определените към момента болници за прием и лечение на заболели от Ковид-19 в област Русе.

Дарителски сметки на двете университетски болници в гр. Русе:

УМБАЛ „Канев“ АД:

BG 20FINV9150 1016 068461

BIC: FINVBGSF ПИБ АД;

УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ ООД:

IBAN: BG35 TTBB 9400 1528 8616 67

BIC:TTBBBG22 ЕКСПРЕСБАНК.

Подробна информация за необходимата апаратура и съответно консумативи за оборудване на реанимация в Комплексния онкологичен център може да бъде намерена тук:

1. Оборудване за реанимация;

2. Необходими консумативи.

Всеки, който желае може да подпомогне и останалите лечебни заведения от област Русе, определени понастоящем за прием и лечение на болни от заболяването COVID-19, а именно Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков – Русе“, Центърът за психично здраве, както и Многопрофилната болница за активно лечение „Юлия Вревска“ в гр. Бяла.

Благодарим за подкрепата!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари