Приятелката на Денис: Преди три дни сподели, че го обземат страшни мисли

10
"Всеки един от нас се бореше да му помогне, правихме всичко, което бе по силите ни. Не съдете хората без да ги познавате и знаете цялата истина. Обичахме го и ще го обичаме до края“, написа гримьорката
"Всеки един от нас се бореше да му помогне, правихме всичко, което бе по силите ни. Не съдете хората без да ги познавате и знаете цялата истина. Обичахме го и ще го обичаме до края“, написа гримьорката Снимка: Instagram

Всички бяхме до него и не го оставихме за секунда, твърди Алекса

Алекса, приятелката на Денис Теофиков, който се самоуби вчера в София, разкри  подробности за последните дни на тийн звездата, пише Флагман.

Преди три дни сподели, че не е добре и го обземат страшни мисли. Всички бяхме до него и не го оставихме за секунда. Всеки един от нас се бореше да му помогне, правихме всичко, което бе по силите ни. Не съдете хората без да ги познавате и знаете цялата истина. Обичахме го и ще го обичаме до края“, написа гримьорката в профила си в Инстаграм.

Алекса бе последната приятелка на Денис. Двамата бяха заедно едва няколко месеца. Официално обявиха връзката си в началото на септември.

Първоначалната информация бе, че фолк звездата е сложил край на живота си именно от нейния апартамент, но впоследствие се оказа, че е скочил от терасата на приятел.

Причината за самоубийството му  е огромното напрежение в шоу бизнеса, което талантливият изпълнител не е могъл да понесе. Българският Джъстин Бийбър бил контролиран за всичко от продуценти, пиари, озвучители. Нямал право дори да направи елементарен избор с живота си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари