Приятелката на Ахмед Доган се захваща сериозно с бизнес

1

Приятелката на почетния председател на ДПС Ахмед Доган-Алтен Алиева се впуска в бизнеса с кетъринга.

Манекенката е открила своя фирма "Алие" ЕООД, a дружеството вече е сключило договори с най-голямата в света компания за кетъринг -Компас груп (Compass Group), базирана в Ирландия.

Хубавата Алтен наскоро се завърна от Острова, а поводът за вояжа този път не бе  шопинг, а бизнес срещи с менинджърите на най-големият доставчик на храни "Компас груп".

Алтен планира да обслужва събития и коктейли, а на по-късен етап да се впусне в индустриалния кетъринг и да ръководи най-голямата кухня у нас за доставка на храна на крупни фирми.

Красавицата, която се подвизаваше като манекенка по подиумите  е до Сокола от 2001 година. Елегантната Алтен  често се появява заедно с дъщерята на Ахмед Доган Демет. При всички свои появи тя удивлява фотографите с изискани тоалети и стил. 

Синът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган – Демир, е на заплата при алкохолен бос, съобщава Мигнюз. През март тази година е регистрирано акционерното дружество „Юнайтед инвестмънт“. В съвета на директорите на компанията с половин милион лева капитал е и  наследникът на Доган и никому неизвестните Ивайло Вардаров и Никола Стоянов.

Вардаров е назначен за представител на дружеството, а парите са внесени от друга фирма – „Глобъл петролуим сървис“ Никола Стоянов, който се занимава с внос на руска водка в България.

Предметът на дейност на  „Юнайтед инвестмънт“ е инвестиции в недвижими имоти, спедиция и управление на данъчни и акцизни складове, показа проверка в Търговския регистър.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари