Приятели на Валентин събират средства за погребението му

1
Родителите му са незрящи, а той е бил тяхната единствена упора
Родителите му са незрящи, а той е бил тяхната единствена упора

Познати, приятели и близки на загиналия край Търговище варненски моторист събират средства за погребението му.

С тях ще бъдат подпомогнати родителите на Валентин, които са в затруднено материално и здравословно състояние. Те са незрящи, а той е бил тяхната единствена упора

На 8.07 в 20 часа на паркинга зад дом Младост ще съберем средства за родителите му и да съдействаме с каквото можем за ритуала. Който желае да помогне със средства може да го направи и в деня на погребението. Предвид състоянието им, банкови сметки няма да помогнат и ще предадем парите на ръка, съобщават от мотоклуб “Вокил”.

Снимка: Facebook/Dobsy Strahilov

Който желае да помогне със средства, може да го направи и в деня на погребението. Предвид състоянието им, банкови сметки няма да помогнат и ще предадем парите на ръка”, допълват от варненския клуб.

Погребението ще бъде от 12:30 на 9 юли в гробището на село Каменар, пише Нова Варна.

39-годишният моторист загина на 7 юли при катастрофа в местността Момина чешма край Търговище. Валентин ce e движил в пocoĸa Bapнa, когато се е ударил странично в предната дясна част на лек автомобил, който по първоначална информация се е движел в обратна посока и е завил наляво към вилната зона. При инцидента варненският моторист загива на място.

Преди две седмици на автомагистрала “Хемус” край Аксаково след удар в кола през нощта на място почина 26-годишният моторист Илко Желев.

На 11 юни 21-годишна шофьорка, предприела забранена маневра на булевард “Сливница”, блъсна 29-годишният Волен Шентов. След трагедията бяха поставени разделителни колчета между двете платна на булеварда – от кръстовището с улица “Академик Андрей Сахаров” до кръстовището с булевард “Христо Смирненски”.

Източник: Нова Варна
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари